Блогът на virtualni.com

Блог за домейни, хостинг и други свързани с услугите, които предлагаме теми.

Супер цена на домейни .INFO за 9.99лв./година

Отново стартираме промоция! От 01.02.2015г. До 30.06.2015г. всички клиенти на virtualni.com имат възможността да регистрират домейни .INFO на супер цена 9.99лв.

.INFO домейните се появяват на пазара през 2001г. и са съкращение от английската дума “information” (информация) . Също като .COM и .NET, .INFO домейните са без никакви рестрикции, което означава, че могат да бъдат регистрирани от всеки.

.INFO – 9.99лв. за първата година от регистрацията.

Промоцията важи при регистрация на нови домейни и е валидна за първата година.

автор: Мартин Василев дата: 2015-02-16 10:51:22 категория: промоции етикети: домейни, gTLDs, .INFO
коментари:


Когато ресурсите на споделения уеб хостинг не Ви достигат идва ред на виртуалния сървър - VPS.

Виртуален сървър накратко VPS e бюджетен начин да имате собствен напълно функционален сървър свързан в Интернет споделяйки ресурсите на един физически сървър с n на брой други собственици на VPS, на който да инсталирате всички необходими на Вас приложения. Въпреки че използването на VPS не се ограничават до нуждите на уебмастърите в днешната статия реших да разгледам приложението му в тази сфера във връзка с най-новата ни промоция, която предлага инсталиране, конфигуриране и администриране на сървър готов за хостинг на уеб сайтове и електронни пощенски кутии плюс уеб базиран контролен панел върху VPS.

VPS сървърът ценово и като производителност е позиционира между споделения хостинг, и физическите сървъри. Когато трафикът към сайта Ви нарасне рано или късно се стига до момента, в който вече за вас няма подходящ споделен хостинг план. Всички провайдери на споделен хостинг се надпреварват да предлагат стотици гигабайти трафик и дисково пространство, но не Ви казват, че ключовите параметри чийто лимит ще достигнете първо, в повечето случаи се наричат “процесорно време” или “брой директории и файлове”. Когато използваните “процесорно време” или “брой директории файлове” от вашите скриптове достигне ограничението на най-скъпият хостинг план е време да преминете към VPS или (собствен или нает) физически сървър. За много уебмастъри това е пълен кошмар, защото, въпреки че решават проблема изложен в предходното изречение пред тях се появяват десетки нови затруднения свързани с всичко това, което преди при споделения хостинг е било грижа на провайдера, а сега зависи изцяло от тях като инсталиране и конфигуриране и администриране на уеб сървър, SQL сървър, мейл сървър, DNS сървър, FTP сървър, контролен панел, защитна стена и т.н. А какво ще кажете ако сте в подобна ситуация и Ви предложим напълно инсталиран и конфигуриран сървър за уеб хостинг плюс уеб базиран контролен панел с какъвто сте свикнали да работите до сега на ваш собствен VPS плюс безплатна поддръжка за срока на ползване на услугата? Това е нашето ново предложение и е валидно с всички предлагани от нас VPS планове. Новата услуга включва и съдействие при миграцията на сайтовете Ви от споделения уеб хостинг към виртуалния сървър.

автор: Мартин Василев дата: 2014-02-02 08:16:30 категория: промоции етикети: хостинг, VPS, виртуален сървър
коментари:


Промоциoнални цени на домейни .INFO за 16.99лв./година и .ME – 21.99лв./година

Информираме Ви, че през периода от 01.01.2014г. до 31.03.2014г. всички клиенти на virtualni.com имат възможността да регистрират домейни .INFO и .МЕ на преференциални цени.

.INFO домейните се появяват на пазара през 2001г. и са съкращение от английската дума “information” (информация) . Също като .COM и .NET, .INFO домейните са без никакви рестрикции, което означава, че могат да бъдат регистрирани от всеки.

.МЕ е официалния ccTLD на държавата Черна Гора от 2007г. въпреки това е използван често по целия свят заради значението на английската думата “me” ((на) мене, ме, ми). Интересен е факта, че домейна insure.me е продаден за 68,005 долара, а judge.me за 8000 долара.

.INFO – 16.99лв. за първата година от регистрацията.

.МЕ – 21.99лв. за първата година от регистрацията.

Промоцията важи при регистрация на нови домейни и е валидна за първата година.

автор: Мартин Василев дата: 2014-01-18 08:41:58 категория: промоции етикети: домейни, gTLDs, .INFO, .ME
коментари:


Стартираме новата 2014 година с промоции.

Стартираме новата 2014 година с 20% отстъпка от цената на всички предлагани от нас хостинг и VPS услуги. Промоцията е валидна само за нови клиенти.
автор: Мартин Василев дата: 2014-01-04 10:46:57 категория: промоции етикети: хостинг, VPS, промоция
коментари:


Най-ниската цена на пазара за EU домейни само 13.50лв. на година.

Предлагаме Ви най-ниската цена за регистрация на домейни с разширение .EU само 13.50лв. на година. .EU e ccTLD и представлява Европейския Съюз. Всяка фирма, физическо лице или организация на територията на ЕС може да регистрира .eu домейн. Регистъра се поддържа от нестопанската организация EURid. До момента има над 3,5 милиона регистрирани домейна.
автор: Мартин Василев дата: 2014-01-04 10:44:24 категория: промоции етикети: домейни, ccTLD, .EU
коментари: